Ale ze mnie fanka i prowadząca stronę...

Właśnie się dowiedziałam... o nowej piosence Alexa!
Jej tytuł to "Sweet Little Lovesong". Jest to ballada zaśpiewana w duecie z niemiecką piosenkarką Serą Lee. Premiera "kawałka" miała miejsce 10 października na YOU Messe w Berlinie.
Kiedy ją po raz pierwszy usłyszałam... przypomniało mi się, dlaczego zostałam fanką Alexa... Ten głos. Po prostu na nowo się zakochałam

Widać, że chłopak (o ile nadal można go tak nazywać ;P) dojrzał, bo nie jest to już taki cukierkowy pop jak w latach 2003/04. Jedyne, co mu pozostało to sceniczny ruch jak u koguta w kurniku

Piosenka jest naprawdę świetna! Idealnie nadaje się na chłodne wieczory, w świetle księżyca i odgłosie odbijających się od okna kropel deszczu

A, mało bym nie zapomniała

Link do YT:

Filmik właśnie wrzucam na chomika (ale z moim łączem to... no cóż

). Zrobiłam z tego też mp3 i zaraz po filmiku też wrzucę na chomika

-------------------
EDIT:
Piosenka i filmik już dodane

A i zrobiłam 3 fotki z filmiku

Moim zdaniem para bardzo ładnie się prezentuje razem

Tylko bez żadnych insynuacji proszę!

Acha! I jeszcze jedno. Obydwoje odwiedzili studio nagraniowe, jednak w planach nie mają wydania piosenki

A szkoda...

---------
EDIT2:
Dla niedoświadczonych w sprawach chomika

Piosenki można już posłuchać na stronie. Dodałam player. W sumie to utwór powinien się załadować automatycznie i jeśli kogoś denerwuje muzyczka, to można łatwo ją wyłączyć. Przycisk do tego służący znajduje się w prawej kolumnie pod sondami, a później pod poniższym obrazkiem (mojego autorstwa

):